Servis i podrška

 • Servis i podrška

  Danfoss servisni partneri pružaju servisne usluge u jamstvenom i vanjamstvenom roku za slijedeći proizvodni program Danfoss Grijanja:

  - Elektronski regulatori tipa ECL

  - Regulatori tlaka i protoka

  - Prolazni regulacijski ventili i elektromotorni pogoni

  - Mjerila potrošnje toplinske energije

  - Kuglaste zaporne slavine

  - Automatski i ručni regulacijski ventili, prestrujni ventili

  - Radijatorske termostatske glave, radijatorski ventili

 • Jamstvo Danfoss Grijanja

  - Danfoss jamstvo se odnosi na svu opremu, koju, preko svojih prodajnih partnera, prodaje Danfoss Grijanje u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

  - Servisiranje opreme, Danfoss Grijanje obavlja preko svojih Servisnih partnera

  - Jamstveni rok iznosi 18 mjeseci od dana proizvodnje. Ukoliko dan proizvodnje nije naročito naznačen jamstveni rok se računa od dana prodaje.

  - U jamstvenom roku prodavač vrši popravak ili zamjenu robe koju je isporučio ako se nakon provjere utvrde nedostaci na robi. 

  - Ukoliko prodavač u jamstvenom roku izvrši zamjenu robe za koju se tvrdi da je neispravna, to ne znači da je prodavač time priznao nedostatke na robi ili vlastitu odgovornost. Zamjena je izvršena samo u ime dobre poslovne suradnje. 

  - Ukoliko se utvrdi da ne postoji odgovornost prodavača za nedostatke, kupac snosi troškove kontrole i popravka. 

  - Za isporuku zamjenjenog ili popravljenog dijela prodavač odgovara jednako kao i za prvobitni predmet isporuke.

  - Ukoliko se komponenta ili sustav koji prodavač isporuči promijene ili popravljaju  bez suglasnosti prodavača, instaliraju, puštaju u rad  ili koriste u druge svrhe ili u suprotnosti s uputstvima i propisima prodavča, jamstvoa se gasi.

  - Ukoliko vrši popravak van jamstvenog roka, prodavač odobrava jamstvo  za popravljen ili zamijenjen dio jednako kao i za prvobitni predmet isporuke.

  - Ukoliko kupac želi reklamirati robu, očigledni i prepoznatljivi nedostaci se reklamiraju odmah ili najkasnije 7 dana od isporuke robe.

   

Uključite se na društvene mreže Sudjelujte

Želite li se družiti s nama?

Upoznajte nas i sudjelujte u razgovoru